Restaurant – Нашето Место

Само неколку фотографии од нашето место доволни се да ви го доловат амбиентот на македонски традиционален ресторан. приготвуванјето на храна, во фурна на дрва , скара на жар ,пушница селски лебчиња разни макала…. уште повеке ке ве враќаат во времињата кога нашите баби и дедовци ни приготвувале јадења а вкусовите и мирисот засекогас останале како свежи сеќавања во нашите глави. на само 10 км од центарот на градот а доволно далеку од градската буцава и напнато секојдневие безвременски лимитирано паркирање и без проблем за наоганје на паркинг место


накратко – регионален антистрес центар во кој може без одлагање да се опуштите и да уживате во прекрасниот амбиент и вкусната храна.
родендени, крштевки, матурски , годишници од брак свадбени журки …поминати во Нашето Место се прослави кои не се забораваат.