Red Macedonia

Шешир летен

SKU 108989
ден620.00
Гарантиран квалитет !
Во Продавница
1
Детали за производот

Изберете шешир кој ќе ви ја истакне облеката, ќе додаде контраст или комплемент и запомнете кога станува збор за шешири тие не само што треба да одговараат на вашиот стајлинг ,туку е важно да одговараат на вашиот персоналитет. Одберете еден или неколку кои ќе се вклопат во она што сте вие како личност. Помеѓу изглед и заштита шеширите и шапките се нешто вредно да го засакате. Пробајте еден и видете ја разликата !

Одберете величина која одговара за вас , но прво измерете го обемот на вашата глава за изборот на величина.

Зачувајте го овој производ за подоцна