Red Macedonia

Огрлица или алка

SKU 109228-2
ден770.00
100 % кожа
Во Продавница
1
Детали за производот

Досега сигурно сте немале слично несекојдневно парче кое може да се стави околу врат, како украс околу струк или да се намота како алка. Изработено е рачно со гарантиран квалитет на изработка од 100 % кожа во неколку бои. Одлично одговара со кожен стајлинг, тексас а и со многу други парчиња од вашиот гардеробер.

Зачувајте го овој производ за подоцна