Red Macedonia

Каиш

SKU 109440
ден600.00
плетен
Во Продавница
1
Детали за производот

Кроше каишите се рачно плетени од 100 % мерцеризиран памук со восочен прелив и од фини кожни траки од вешти уметници во оваа технологија на изработка. Искомбинирани се со дрвени и камени перли во различни форми и бои. Нативните материјали од кои се изработени ги прават неодоливи и впечатливи. Пријатни се и меки за носење и даваат уникатен и несекојдневен изглед искомбинирани со многу различни избори на бои и материјали посебно надополнувајки памучни ткаенини за летни комбинации.

Зачувајте го овој производ за подоцна