DC INVERTER Multi SPLIT, ERP Standard

Серија Модел Капацитет ( BTU) Опис на производот Фотографија
DC INVERTER Multi SPLIT, ERP Standard C2OU-16HDR1 16000 1 drive 2 единици, R410a, ладење и греење, 220-240V/ 50Hz сo GMCC компресор
C2OU-18HDR1 18000 1 drive 2 единици, R410a, ладење и греење, 220-240V/ 50Hz сo GMCC компресор
C3OU-21HDR1 21000 1 drive 3 единици, R410a, ладење и греење, 220-240V/ 50Hz сo GMCC компресор
C3OU-27HDR1 27000 1 drive 3 единици, R410a, ладење и греење, 220-240V/ 50Hz сo GMCC компресор
C4OU-28HDR1 28000 1 drive 4 единици, R410a, ладење и греење, 220-240V/ 50Hz сo GMCC компресор
C4OU-36HDR1 36000 1 drive 4 единици, R410a, ладење и греење, 220-240V/ 50Hz сo GMCC компресор
C5OU-42HDR1 42000 1 drive 5 единици, R410a, ладење и греење, 220-240V/ 50Hz сo GMCC компресор
CSG-7HVR1 7000 Ѕиден фенкојлер со далечински управувачи / опција со 156# панел
CSG-9HVR1 9000 Ѕиден фенкојлер со далечински управувачи / опција со 156# панел
CSG-12HVR1 12000 Ѕиден фенкојлер со далечински управувачи / опција со 156# панел
CSG-18HVR1 18000 Ѕиден фенкојлер со далечински управувачи / опција со 156# панел
CSG-24HVR1 24000 Ѕиден фенкојлер со далечински управувачи / опција со 156# панел
CST-07HVR1 7000 Фенкојлер за систем со каналници со жичен контролер 220-240V/ 50Hz
CST-09HVR1 9000
CST-12HVR1 12000
CST-18HVR1 18000
CSC-07HVR1-A 7000 Касетен фенкојлер – компактен 4-правци, со далечински управувач , 220-240V/ 50Hz
CSC-09HVR1-A 9000
CSC-12HVR1-A 12000
CSC-18HVR1-A 18000