INVERTER LCAC

Серија CHIGO Модел Капацитет ( BTU) Опис на производот 40’HQ Фотографија
Касетен 4 -Правци, DC инвертер CCB-12HVR1 12000 R410a, Топлинска пумпа 220~240V/50HZ/1Ph 120
CCB-18HVR1 18000 R410a, Топлинска пумпа , 220~240V/50HZ/1Ph 120
Касетен 4 -Правци, DC инвертер CCA-18HVR1 18000 R410a, Топлинска пумпа , 220~240V/50HZ/1Ph 90
CCA-24HVR1 24000 R410a, Топлинска пумпа 20~240V/50HZ/1Ph 65
CCA-36HVR1 36000 R410a, Топлинска пумпа , 220~240V/50HZ/1Ph 60
Касетен 4 -Правци, DC инвертер CCA-48HVR1 48000 R410a, Топлинска пумпа, 380-415V/50HZ/3Ph, со далечински управувач 60
CCA-60HVR1 60000 R410a, Топлинска пумпа , 380-415V/50HZ/3Ph, со далечински управувач 60
Поден или плафонски DC инвертер CUA-18HVR1 18000 R410a, Топлинска пумпа. 220~240V/50HZ/1Ph 100
CUA-24HVR1 24000 R410a, Топлинска пумпа , 220~240V/50HZ/1Ph 70
CUA-36HVR1 36000 R410a, Топлинска пумпа , 220~240V/50HZ/1Ph 60
Поден или плафонски DC инвертер CUA-48HVR1 48000 R410a,Топлинска пумпа , 380-415V/50HZ/3Ph, со далечински управувач 60
CUA-60HVR1 60000 R410a, Топлинска пумпа , 380-415V/50HZ/3Ph, со далечински управувач 60
Систем со каналници DC инвертер CTA-12HVR1 12000 R410a, Топлинска пумпа, 220~240V/50HZ/1Ph, Низок  ESP 120
CTA-18HVR1 18000 R410a,Топлинска пумпа, 220~240V/50HZ/1Ph, Низок  ESP 100
CTA-24HVR1 24000 R410a,Топлинска пумпа, 220~240V/50HZ/1Ph, Низок  ESP 65
CTB-36HVR1 36000 R410a, Топлинска пумпа , 220~240V/50HZ/1Ph, Среден ESP 60
CTH-48HVR1 48000 R410a, Топлинска пумпа , 380~415V/50HZ/3Ph, Висок ESP 60
CTH-60HVR1 60000 R410a, Топлинска пумпа , 380~415V/50HZ/3Ph, Висок ESP 60