Chiler

Серија CHIGO Модел Капацитет KW Опис на производот Фотографија 40HQ
Ладење на воздух – модуларен цилер CLS-F30HW/ZR1 30 R410a, 380V~415V/3N/50Hz,
Греење и ладење, со AL решетка & жичана мрежа, со CE сертификати
23
CLS-F65HW/ZR1 65 12
CLS-F130HW/ZR1 130 6
CLS-F30HW/ZR1B 30 R410a, 380V~415V/3N/50Hz,
Греење и ладење , со AL. решетка & жичана мрежа, со CE & ERP сертификати
23
CLS-F65HW/ZR1B 65 12
CLS-F130HW/ZR1B 130 6
CSP-D140 Жичен контролер со сетинзи за греење и ладенје и сетинг за топла вода