ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА ТОПЛИНСКИ ПУМПИ

Енергетски ефикасни  – Најсовремен начин на  греење на  станови,  куки , деловни простории  ….. . “  DC  “ ИНВЕРТЕР ТОПЛИНСКИ ПУМПИ со              MITSUBICHI            компресор. Безпрекорно работи и на  – 25 °C . Обезбеден сервис и резервни делови . Гаранција  3  години  , а за компресорот  5 години . ***   Заштедата во потрошувачка на електрична енергија до...

Continue reading
Scroll to top