😀

C H I G O – КЛИМА инвертер сплит систем – ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ !!!

ЛАДЕЊЕ 3.5 kw ,
😀 ГРЕЕЊЕ 4.2 kw😀
😀 РАСПОН НА НАПОН 165-200 V
😀 ФРЕОН тип R32
😀 Од – 20 do + 53 степени C
😀 Максимално растојание меѓу надворешна и внатрешна единица
– хоризонтално 25 m .
-вертикално 10 m.
😀 Wi – fi

Напишете коментар

Scroll to top