ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА ТОПЛИНСКИ ПУМПИ

Енергетски ефикасни  –

Најсовремен начин на  греење

на  станови,  куки , деловни

простории  ….. .

“  DC  “ ИНВЕРТЕР ТОПЛИНСКИ ПУМПИ

со              MITSUBICHI            компресор.

  • Безпрекорно работи и на  – 25 °C .
  • Обезбеден сервис и резервни делови .
  • Гаранција  3  години  , а за компресорот  5 години .

***   Заштедата во потрошувачка на електрична енергија до 80%  ,како и  поседување на  ГРЕЕЊЕ,  ЛАДЕЊЕ И ТОПЛА ВОДА ВО КУПАТИЛО И  КУЈНА , независно за секој стан ,  ќе ги направи вашите станови поатрактивни за купувачите.

Проектирање и комплетна изведба – инсталација на греење , ладење и топла вода во купатила и кујни –   ЛИЦЕНЦА  “A” .

***  З а ш т е д и     п р и     г р а д е њ е  ***

 Топлинските пумпи се на лагер во магацинот на ИНТЕРГРОС .

Тел. за контакт и информации  –  075 230 565

1 Comment

  1. Nikola28/08/2018

    Zdravo me interesira cena Za Toplinski pumpi
    Da zadovoli prostor od 100m2
    Blagodaram

Напишете коментар

Scroll to top