Благодет За Вашиот Дом

Секој стан со посебно греење подразбира и независно од соседите-функционирање и користење на греење. Значи се греете кога сакате и ако сте дома. Во периодот кога сте подолго време отсутни од вашиот дом , нема зошто да плаќате за греење.топлинска пумпа.

Напишете коментар

Scroll to top