Ние веруваме во креирање на најдобрoто.Пронаоѓање на најдобрите решенија за Вас. НОВА ЕНЕРГИЈА – инстант греење со топлинска пумпа како извор на топлина. Висок дизајн и производствен стандард . Дали знаете дека со користење на воздух – вода топлинска пумпа, може да заштедите на сметките за греење? Топлинските пумпи воздух – вода се меѓу најефикасните топлински пумпи на пазарот. Ако сакате да го намалите јаглеродот и да ја зголемите енергетската ефикасност на вашиот дом, топлинска пумпа воздух – вода е апсолутна обврска. Тоа е евтин, едноставен и еколошки избор за вашиот дом.

Топлинска пумпа 8,5 KW и Топлинска пумпа 12,5 KW