Ресторан – Нашето Место

Само неколку фотографии од нашето место доволни се да ви го доловат амбиентот на македонски традиционален ресторан. приготвувањјето на храна, во фурна на дрва , скара на жар ,пушница селски лебчиња разни макала…. уште повеќе ќе ве враќаат во времињата кога нашите баби и дедовци ни приготвувале јадења а вкусовите и мирисот засекогаш останале како свежи сеќавања во нашите глави. на само 10 км од центарот на градот а доволно далеку од градската бучава и напнато секојдневие безвременски лимитирано паркирање и без проблем за наоганје на паркинг место.


Накратко – регионален антистрес центар во кој може без одлагање да се опуштите и да уживате во прекрасниот амбиент и вкусната храна.
родендени, крштевки, матурски , годишници од брак свадбени журки …поминати во Нашето Место се прослави кои не се забораваат.