Врати

Од 1991 Интергрос е еден од првите и најголеми увозници на врати со највисок квалитет.

Нашите салони располагаат со:

  1. внатрешни врати
  2. надворешни – сигурносни врати (блиндор)
  • со дрвена облога
  • со медијапанска облога
  • со PVC фолија