За нас

Основана во 1990 година со 100% домашен капитал, Интергрос е компанија која е изградена  со стабилност и долгорочни односи со нашите клиенти. Интергрос е ексклузивен застапник на CHIGO и главно продава системи и опрема за греење и ладење како и материјали за градежништво, музички инструменти, предмети за домаќинство, алати, мебел и домашни аксесоари. Соработуваме со купувачи, градежни компании и инвеститори. Најуспешен проект во моментов се топлинските пумпи – најсоодветни домашни системи за ладење и греење кои се светски хит во моментов.

ch nn
im nn
ne-nn-1